Насіння перцю. Вирощування солодкого перцю - магазин "4 Сезони"

 
 
 


4 Сезони » Насіння овочів » Насіння перцю

Насіння перцю

Атрис

Ранній гібрид перцю з рясним плодоношенням. Плоди типу Булл Хорн (подовжено-конічні), товстостінні, дуже швидко міняють забарвлення від темно-зеленого на повністю темно-червоне, з дуже високими смаковими якостями і ароматом. Сильна рослина, не вимагає підв'язки у відкритому ґрунті, добре зав'язує плоди в різних умовах. Хороше листове покриття. Для вирощування у відкритому ґрунті і плівкових теплицях. Плоди завдовжки 19 – 22 см, діаметр 5 – 6 см. Придатний для отримання паприки.

Основні характеристики:

  1. ранньостиглість;
  2. товарність плодів;
  3. приємний смак і аромат;
  4. продуктивність;
  5. багатоплідність.


Джеміні

Насіння перцю

Високопродуктивний гібрид солодкого перцю для відкритого ґрунту і плівкових теплиць. Дуже ранньостиглий (плоди починають дозрівати на 72 – 78 день після висадки розсади). Плоди кубовидно-подовжені, чотирьохкамерні, дозрівають з темно-зелених в яскраво-жовті, мають високі смакові якості. Рослина потужна, прямостояча, добре захищає плоди від сонця, одночасно формує 7 – 10 однорідних плодів середньою масою 320 – 400 грам. При формуванні навантаження має тенденцію до дуже великих плодів. Завдяки довгій плодоніжці плоди легко відриваються при збиранні. Плоди стійкі до сонячних опіків. Рослина добре розвивається навіть в стресових умовах (при спеці, повітряній засусі). Стійкий до ToMV, PO і Y рас 0,1.

Основные характеристики:

  1. продуктивність;
  2. ранньоспілість;
  3. смакові якість;
  4. стійкість до стресових умов.


Клаудіо

Високопродуктивний гібрид солодкого перцю для вирощування у відкритому ґрунті, плівкових і скляних теплицях. Ранньостиглий (плоди починають дозрівати на 72 – 80 день після висадки розсади). Плоди кубовидно-подовжені, чотирьохкамерні, дозрівають з темно-зелених в темно-червоні, мають високі смакові якості. Рослина потужна, прямостояча, добре захищає плоди від сонця, одночасно формує до 12 однорідних плодів середньою масою 200 – 250 грам. Товщина стінки 10 – 14 мм. Плоди стійкі до сонячних опіків, щільні, легко транспортуються на далекі відстані, довго зберігають товарний вигляд. Добре розвивається навіть в стресових умовах (при спеці, повітряній засусі). Стійкий до вірусних захворювань.

Основні характеристики:

  1. універсальність вирощування;
  2. ранньоспілість;
  3. товарність і смакові якості;
  4. транспортабельність;
  5. стійкість до стресових умов.


Рейна

Високоврожайний гібрид солодкого перцю типу Ламуйо для вирощування в плівкових і скляних теплицях. Плоди великі (від 300 до 400 грам), темно-червоні при дозріванні, щільні, дуже транспортабельні. Довго зберігають привабливий товарний вигляд і не в'януть. Дуже добре захищені від сонячних опіків. Дозрівання раннє (починають дозрівати на 78 – 80 день після висадки розсади). Рослина потужна, легко формує до 8 і більше плодів одночасно. На підв'язці рослини формують в 1 або максимум 2 стебла. Плоди 3 – 4-х камерні, красивої подовжено-кубовидної форми, щільні і дуже гладкі. Висока толерантність до вершинної гнилизни. Стійкий до ToMV, PO і Y рас 1,2.

Основні характеристики:

  1. крупноплідність;
  2. ранньостиглість;
  3. товарність;
  4. толерантність до вершинної гнилизни.


Самандер

Насіння перцю

Ранній високоврожайний гібрид конічного перцю (55 – 65 днів після висадки розсади). Плоди коротші, ніж у Атріс і світліші в зеленому стані (хоча і не світло-салатового забарвлення), 15 – 18 х 5 – 6 см, 2 – 3-х камерні. Не велика, але сильна рослина, у відкритому ґрунті не вимагає підв'язки. Хороше листове покриття захищає плоди від сонячних опіків. Дуже продуктивна рослина. У будь-яких умовах рясно зав'язує плоди. На рослині одночасно формується від 15 до 20 плодів по 110 – 120 грам. Швидко дозріває до червоного кольору (на 9 – 14 днів раніше, ніж Атріс). Дозрілі плоди мають насичене однорідне червоне забарвлення. Смакові якості дуже високі, стінка середньої товщини (5 – 6 мм). Плоди досить щільні, тому придатні для транспортування на далекі відстані, а також зберігають форму при консервуванні. Гібрид є ідеальним вибором для консервування, переробки, а також для свіжого ринку.

Основні характеристики:

  1. дружне зав'язування;
  2. продуктивність;
  3. якість і товарна привабливість;
  4. інтенсивне забарвлення.